Kjell Wolff arbetar som managementkonsult med företagsutveckling,  ekonomi och ledarskap. Han har över tjugo års erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet, bland annat som controller, ekonomichef, personalchef och vd. Kjell har även erfarenhet från konsultuppdrag som interim CFO. Exempel på företag Kjell arbetat för är A-hus, Willhem, Bolon, Tuve Bygg, BRG m fl.
 
Kjell har ett stort intresse för att hjälpa företag att utvecklas genom att utveckla människorna i företaget. Han har en NLP-Masterutbildning, och är  även certifierad coach genom ICF, International Coach Federation. Kjell har också studerat ledarskap och coaching, förändringsledarskap och Lean på universitetsnivå och kombinerar gärna detta i utvecklingsarbetet hos kunden.
 
Kjell är ofta anlitad som konsult, bland annat av Business Region Göteborg, BRG, varigenom han hjälpt mer än ett sjuttiotal företag med rådgivning. Han är också knuten som mentor till Connect Sverige där han hjälper företag att utvecklas kommersiellt. Kjell har också verkat som Examinator i Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2018 för SIQ, Swedish Institute for Quality.
 
Kjell arbetar gärna med uppdrag som involverar medarbetare, ekonomisk styrning och strategisk utveckling. En positiv mental inställning innebär att framgång alltid är möjligt.